Ziggo - P1 Beat The Pro

Wie verslaat the pro?

André Dongelmans, Bo Beljaars, Charly Luske, Ferry Doedens, Kaj van der Voort, Kira Toussaint, Sterre Koning  en Peggy Vrijens gaan de uitdaging aan in het nieuwe programma ‘P1 beat the pro’. Dit programma zal draaien om wie zet de snelste tijd in een race Sim neer en plaatst zich zo om de finale te spelen op het echte Circuit van Zandvoort in een formule wagen.

De pro is niemand minder dan Jeroen Bleekemolen. In 10 afleveringen wordt de kijker door presentator Bjorn Remmerswaal meegenomen in een strijd tussen deze acht vips en de pro Jeroen Bleekemolen.

Jeroen zet in de 1e aflevering een tijd neer in de sim van Race Square Zandvoort. De vips krijgen de kans in de daarop volgende afleveringen om Jeroen te verslaan. Tijdens de aflevering worden de deelnemers bijgestaan door de beste vrouwelijke coureur van Nederland Beitske Visser.

De vip krijgt vijf oefenrondes en vervolgens vijf geklokte rondes om de snelste tijd op de klok te zetten. Wie plaatst zich voor de top 2? De twee snelste mogen in de grande finale op het Circuit van Zandvoort het opnemen tegen elkaar en the pro. Naast de top 2 zal er onder de volgers een poll worden uitgezet voor een wild card. Wat vinden de kijkers? Wie verdient er nog een kans?

Wie beat the pro?

Het programma zal wekelijks een nieuw aflevering uitzenden op het kanaal van Ziggo en dagelijks meerdere keren per dag worden herhaald op hetzelfde kanaal.

Bekijk HIER de samenvatting van Seizoen 1!