Meer over Bjorn

Bjorn is geboren in 1988 in Bodegraven. Al heel jong was hij actief met presenteren, radio maken, plaatjes draaien en acteren. Als kleine jongen zat hij op zijn zolderkamer en deed hij alsof hij een groot publiek aan het entertainen was met zijn Radio ‘’Burto’’. Het acteren werd werkelijkheid toen hij voor het eerst in 2008 bijrollen kreeg in onder andere Spangas, Achter gesloten deuren, Voetbalvrouwen en zo schitterde hij in de film 'Whitestar' met onder andere Britt Dekker en was hij te zien in de film 'Liefde zonder grenzen'.

Zijn passie voor het vak is tot op de dag van vandaag alleen nog maar sterker geworden

Bjorn is veelzijdig en zo presenteerde hij vijf jaar het programma ‘’Inside E-sports’’ bij het voormalig Fox-Sports en tot op heden ESPN. De laatste twee jaar is Bjorn veel bezig met het presenteren van evenementen, zoals festivals, (kick)boksgala’s, shows en is hij te boeken als dagvoorzitter. 

In zijn vrije tijd is Bjorn met regelmaat op de golfbaan of het voetbalveld te vinden. Zijn liefde voor autosport steekt hij ook niet onder stoelen of banken en dat resulteerde in het programma "P1 Beat the Pro". Daarmee sloeg Bjorn een brug tussen sim racen en het echte racen.